Bluetooth POS pisači

Jedinstveni TSP654IIBI Bluetooth POS pisač kompatibilan sa Apple iOS, Android, Windows i Linux operacijskim sustavima, i automatskim otvaranjem ladice za novac.

Apple MFi certificirano, povoljno, sve-u-jedan rješenje, savršeno je za ispis računa, ulaznica ili narudžbi kuhinji, bilo sa tableta, telefona ili kojeg drugog mobilnog uređaja.

 

Zebex - NOVOSTI

Novi Proizvod iz Zebex-a Z-3220

Zebex-3220                                 

Povodom 25godina u Auto-ID industriji Zebex je proizveo novi ručni skener Z-3220 . Dizajniran  posebno za korisnike koji se do sada nisu susretali sa Barcode čitačima. Skener podržava 1D barcodove te može čitati barcod naljepnice rezolucije do 3mil. Više na linku

Star - podrška za iOS i Android

Podrška za STAR iOS i AndroidPodrška za Star iOS i Android

Star Vam može ponuditi intuitivno Android i IOS kompatibilno rješenje za svoje pisače prilagođeni Star IOS i Android SDK. Jednostavno podešavanje Star Micronics POS pisača s Apple ipad ™, iPod Touch ®, iPhone ® i Android uređajima za generiranje računa u maloprodaji i ugostiteljstvu, kao i mobilno ispisivanje za Star pisače koji rade preko Ethernet ili WiFi od sada podržavaju i IOS Android uređaje. Za više informacija o proizvodu slobodno nas kontaktirajte.


Zebex - Z-1170BT

 

Bluetooth barkod skener


Z-1170BT V2


ipad Bluetooth barkod skener + Data Collector
Lako i jednostavno , Z-1170BT V2 može biti ipad Bluetooth barkod skener, a isto tako pomoću naprednih značajki - može se programirati za Vašu aplikaciju, LCD display za lakšu upotrebu batch načinu rada za čuvanje prikupljenih podataka, 32 - bitni procesor. Za više informacija o proizvodu slobodno nas kontaktirajte.

Acris d.o.o.

  • Goleška 1c, Blato
  • 10020 Novi Zagreb

Informacije