Zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti

• Za pregledavanje naših Internet stranica nije potrebno otkrivanje nikakvih osobnih podataka.

• Svi podaci koje unesete na našim stranicama koristiti će se samo u svrhu koja je prethodno navedena.

• Uneseni podaci neće biti proslijeđeni drugoj stranci.

Izjava o tajnosti i povjerljivosti podataka

  

1. Uvodne odredbe

Pristupanjem i/ili uporabom Internetskih stranica Acris-a, Korisnik potvrđujete da je pročitao, razumio te da je suglasan s Uvjetima povjerljivosti podataka i načinima uporabe Acris Internetskih stranica. Ukoliko Korisnik s istim nije suglasan, dužan se suzdržati od korištenja istih, napustiti ih te ne pristupati i/ili koristiti Internetske stranice Acris-a.

Acrisd.o.o. obvezuje se na zaštitu Vaših osobnih podataka temeljem EU Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) i Zakona o provedi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018).

Acris d.o.o. prepoznaje važnost zaštite privatnosti, sigurnosti i zaštite podataka za korisnike naših usluga i svih osoba koje s nama dođu u kontakt, stoga je naš cilj ponuditi zaštitu za sve naše operacije te implementirati dosljedne pravilnike i procedure.

Ova izjava o zaštiti privatnosti informira vas o našim praksama zaštite i mogućnostima odabira načina prikupljanja i korištenja podataka o vama, uključujući i podatke prikupljene iz vaših internetskih aktivnosti.

Ova se izjava o zaštiti privatnosti odnosi na sve web stranice Acris d.o.o., domene, usluge, aplikacije i proizvode te na sve naše zaposlene.


Molimo Vas da Politiku privatnosti Politiku zaštite osobnih podataka (u daljnjem tekstu Politika privatnosti) povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene koje će biti prikazane na stranici.

Svrha prikupljanja osobnih podataka

Osobne podatke prikupljamo prije svega radi osiguravanja pružanja tražene usluge, što  učinkovitijeg odgovora na Vaš upit, radi izvršenja ugovornih obveza prema Vama, za izravan marketing ili iz sigurnosnih razloga.

Osobni podatci pokriveni sustavom Politike privatnosti: Ime i Prezime, Adresa sjedišta, Email, Broj telefona i/ili faksa, Osobni identifikacijski broj (OIB), video nadzor te ostali podatci koje razmijenite s nama, a želite da ostanu tajni.

Osim ovih podataka automatski prikupljamo podatke s vašeg računala, što može uključivati IP adresu, a postoje i situacije u kojima automatski prikupljamo druge vrste podataka kao što su datum i vrijeme pristupa na Internet stranicu Acris d.o.o., informacije o hardveru, softveru ili internetskom pretraživaču koji koristite kao i o operativnom sustavu vašeg računala te verziji aplikacije i vašim jezičnim postavkama.


Vrijeme trajanja Politike privatnost
i

U trenutku dostavljanja Vaših podataka, Vi pristajete na kontakt s nama te nam time dajete  za pravo obrađivati Vaše osobne podatke sukladno naznačenoj svrsi.

Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna.


Sadržaj Politike privatnosti

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka, EC 2019/679 i Zakonom o provedi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018).

Prikupljene podatke ćemo čuvati na primjeren način i osigurati njihovu povjerljivost.

Prikupljene podatke nećemo prosljeđivati trećim osobama bez vašeg izričitog dopuštenja.  

Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni.

Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na  svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.  

Acris d.o.o. vam neće slati neželjenu poštu.

Acris d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije.

Ne prodajemo, ne prenosimo i ne otkrivamo osobne podatke koje prikupimo nikome izvan Acris d.o.o. bez Vaše  dozvole.


Tajnost podataka

Prilikom posjeta ovim stranicama Vaši osobni podatci ostaju tajni, osim ako ih ne želite  dobrovoljno otkriti drugim stranama.


Kontrola

Osoba ima pravo uvida u zbirku osobnih podataka, zahtijevati pristup svojim osobnim podatcima i mijenjati ih, pravo na popravakzaboravograničenje obradeprigovor i prijenos podataka te u svakom trenutku smije  otkazati odobrenje za uporabu osobnih podataka, zahtijevati promjenu podataka ili brisanje iz baze podataka.

To možete učiniti tako da pošaljete zahtjev našem službeniku za zaštitu podataka, pisanim putem ili osobno,  dolaskom na našu adresu.


Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na našim poslužiteljima globalne mreže te kako bismo osigurali pristupačnost usluge svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaje neovlaštene  pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.


Klauzula o korištenju osobnih podataka

Prikupljeni osobni podatci se koriste isključivo uz privolu ispitanika, a u svrhu rješavanja upita u asortiman Acris d.o.o. te za izvršavanje ugovornih obveza u kojem je ispitanik stranka te se ne prikupljaju u većem opsegu nego što je potrebno.

Podatci se čuvaju onoliko dugo koliko je potrebno da bi se ostvarila svrha za koju su prikupljeni odnosno sukladno zakonskim obvezama društva Acris d.o.o.

Prikupljeni podatci se pohranjuju i obrađuju na području Europske unije gdje je uređena i zajamčena zaštita osobnih podataka i osigurana adekvatna razina zaštite.

Kada je aktivnost obrade temeljena na Vašoj privoli, imate pravo povući svoju privolu u bilo koje doba. Povlačenje privole neće utjecati na zakonitost bilo koje obrade temeljene na Vašoj privoli prije povlačenja.

Prikupljeni podatci se prilikom obrade mogu podijeliti s povezanim i poslovno povezanim osobama Acris d.o.o. pri čemu se vodi računa da povezane i poslovno povezane osobe također osiguravaju adekvatnu zaštitu osobnih podataka.

Ako su prikupljeni podatci nepotpuni, netočni ili neažurni, ispitanik može pisanim zahtjevom zatražiti njihov ispravak ili ažuriranje. Ispitanik može zatražiti informacije o osobnim podatcima kojima raspolaže društvo Acris d.o.o.

Prilikom obrade podataka, Acris d.o.o. poštuje sve relevantne propise u odnosu na zaštitu osobnih podataka.

Obveza čuvanja podataka prestaje ako su podatci potrebni Ministarstvu unutarnjih poslova ili nadležnom državnom odvjetništvu za potrebe obavljanja poslova iz njihove nadležnosti, ako su podatci potrebni sudu ili javnom bilježniku za postupak koji vodi, u slučajevima određenima Zakonom o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma, te ako su ti podatci potrebni poreznom ili drugom nadzornom tijelu u postupku koji ono provodi u okviru svojih nadležnosti.


Statistika poslužitelja

Naši poslužitelji globalne mreže koriste statistički softver. Ti su programi standardno obilježje svih  internetskih poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice. Takvi statistički programi omogućuju nam svoje stranice  prilagoditi kako bi bile što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica za pojedine internetske preglednike, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost naših stranica.)


Upotreba kolačića (Cookies)

Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naši poslužitelji globalne mreže mogu koristiti kolačiće. Radi se o jako malim tekstualnim datotekama koje poslužitelj postavlja na računalo korisnika u svrhu  praćenja odabira pojedinih jezičnih varijanti naših stranica, kao i prilikom ulaska na dijelove stranica koje zahtijevaju unos  korisničkog imena i lozinke. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili  postavljanje virusa na Vaše računalo.

Kolačići koje naš internetski poslužitelj postavlja brišu se automatski s Vašeg računala na kraju sesije, odnosno onog trenutka kada napustite naše stranice.

Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako postavljen.


Poruka elektroničkom poštom

Kada nam šaljete elektroničku poštu (epoštu) s osobnim podatcima po kojima Vas je moguće identificirati, bilo putem epošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva.


Poveznice

Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da sva preusmjeravanja s naših internetskih stranica upućuju na internetske stranice koje ne sadrže ilegalan i/ili štetan sadržaj.

Međutim, stranice i adrese na mreži brzo se mijenjaju i ne možemo uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju vas usmjerimo.

Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi s našom Politikom privatnosti, ili u vezi sa svojim iskustvima s  ovom internetskom adresom, molimo vas da nam se javite.


Promjene i prestanak uvjeta korištenja

Acris d.o.o. pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove internetske lokacije  te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni.


Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja vezana uz privatnost, molimo kontaktirajte službenika za zaštitu podataka Acris d.o.o.: Tel. 01-366-44-82 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Acris d.o.o. Goleška 1c, Zagreb


Zadnja izmjena/dopuna: 10.01.2020.

 

Odjava s newslettera

Poštovani

Žao nam je da ste odlučili da se odjavite s naše liste za primanje newslettera. Ukoliko se ponovo odlučite za prijavu slobodno se ponovo prijavite

 

Hvala

O nama

Acris d.o.o je jedna od vodećih tvrtki koje se bave POS opremom. Ovlašteni smo uvoznik i servisni centar STAR MICRONICS, Citizen, ZEBRA, POSBANK,  Datecs i B&W-POS.  Na zahtjevnom Hrvatskom tržištu kao i na tržištu regije nalazimo se više od 17 godina.

Naša je obveza  pružiti našim korisnicima mogućnost da naprave ispravan  odabir POS opreme upravo za njihove potrebe te ih educirati o svim  inovacijama koje im mogu olakšati  i poboljšati poslovanje .

Ponekad najskuplje rješenje nije najbolje  isto kao što i najjeftinije rješenje obično bude najskuplje.

Acris uvijek teži traženom ili boljem nivou usluge. Svi pozivi servisnoj službi rješavaju se u centralnom servisu u Zagrebu. Da bi svojim kupcima dali bolju podršku na raspolaganju stoji cijeli tim sa dugogodišnjim iskustvom vezanim uz POS opremu.   

Za svaki dobar posao neophodno je imati vrhunski PROIZVOD, prihvatljivu CIJENU, kvalitetnu PROMOCIJU , educiran prodajni tim te brzu i efikasnu korisničku i servisnu podršku.

Kontakt

Acris d.o.o.
Goleška 1c, Blato
10020 Zagreb - Novi Zagreb
Hrvatska

Radno vrijeme: 09:00 do 17:00

Pauza: 12:00 do 13:00

 

Kontakt
 1. Vaši Podaci
 2. Ime(*)
  Molimo Vas da upišete svoje ime!
 3. Prezime(*)
  Molimo Vas da upišete svoje prezime!
 4. Tvrtka
  Invalid Input
 5. OIB(*)
  Invalid Input
 6. Adresa
  Invalid Input
 7. Grad
  Invalid Input
 8. Država
  Invalid Input
 9. E-mail adresa(*)
  Unesena e-mail adresa je neispravna
 10. Telefon
  Invalid Input
 11. Web
  Invalid Input
 12. Vaša poruka
 13. Naslov poruke(*)
  Unesite naslov poruke
 14. Sadržaj poruke(*)
  Please let us know your message.
 15. (*)
  U slučaju da želite poslati upit morate dati svoj pristanak

Acris d.o.o.

 • Goleška 1c, Blato
 • 10020 Novi Zagreb

Informacije